
کشتار در میکونوس پروندهای که بسته نشد
میکونوس نام رستورانی است در برلین که در تاریخ ۲۶شهریو ۱۳۷۱ تعدادی از سران حزب دموکرات کردستان ایران در این رستوران توسط تروریستهای اعزامی از سوی سپاه پاسداران و حزبالله لبنان بهقتل رسیدند. این ترور تأثیر بسیاری بر روی روابط بین رژیم آخوندی و کشورهای اروپایی داشت و پای آخوند علی خامنهای، آخوند رفسنجانی، وزیر سابق اطلاعات آخوند علی فلاحیان و شمار دیگری از کارگزاران دیکتاتوری آخوندی به میان کشیده شد. تا آنجا که آلمان و کشورهای عضو اتحادیه اروپا، سفرای خود را از ایران فراخواندند و مناسبات اتحادیه اروپا و رژیم ملایان بهکلی بحرانی شد.
سابقه امر
در این تاریخ، کنگره جهانی احزاب سوسیالیست و سوسیالدموکرات در برلین در حال برگزاری بود و برخی فعالان کرد ایرانی، برای شرکت در این مراسم به آلمان رفته بودند. در دعوتی که از ۱۵الی ۲۰نفر از ایرانیان جهت حضور در رستورانی به نام میکونوس به عمل آمد، شش نفر از دعوت شدگان در رستوران حاضر شدند که صادق شرفکندی از رهبران حزب دمکرات کردستان ایران یکی از آنها بود.
عملیات ترور
روز ۲۶شهریور که صادق شرفکندی، فتاح عبدلی، همایون اردلان، نوری دهکردی و برخی دیگر از مسئولان حزب دموکرات، در اتاق پشتی رستوران نشسته و مشغول بحث و گفتگوی سیاسی بودند. ناگهان سه فرد مسلح وارد رستوران میشوند. و همه آنها را به رگبار میبندد. از جمع افراد حاضر در رستوران ۴نفر در جا کشته میشوند.
رد پای دیکتاتوری آخوندی
مأموران اطلاعاتی آلمان اقدام به یافتن سرنخ برای دستگیری عاملان ترور کردند. اما هیچ ردی نیافتند. اما با همکاری با امآیسیکس، سازمان جاسوسی خارجی انگلیس اطلاعاتی در اختیار مقامات آلمان قرار گرفت که دوتن از از اعضای حزبالله لبنان که با رژیم ایران همکاری میکردند شناسایی شدند.
مأموران آلمانی همان شب موفق شدند احمد امین، برادر یوسف امین را دستگیر کنند. احمد امین محل اختفای عاملان قتل میکونوس را لو داد.
یوسف امین که جوانتر از برادرش عباس امین بود، به نوبه خود بلافاصله پس از دستگیری، محل اختفای اسلحهها و اتومبیلی که با آن گریخته بودند را لو داد. اما از همه مهمتر او آدرس کاظم دارابی یک جاسوس رژیم ایران که مقیم برلین بود را بهعنوان همدست خود در این اقدام در اختیار مأموران آلمانی قرار داد. دارابی سه روز بعد بازداشت شد و در دادگاه مشخص شد کار سرپرستی و تدارکات تیم ترور را برعهده داشته است.
کاظم دارابی که بود؟
دارابی از اعضای چماقداران انجمن اسلامی دانشجویان اروپا به سرکردگی بود که در اردیبهشت سال ۱۳۶۱ به همراه ۱۵۰نفر به یک خوابگاه دانشجویان ایرانی مخالف رژیم در شهر ماینز آلمان حمله کردند و با چماق و میلههای فلزی و چماقهای میخدار و حتی گاز اشکآور بهشدت دانشجویان هوادار سازمان مجاهدین را مورد ضرب و شتم قرار دادند.
بعد از حمله چماقداران به این انجمن، دولت آلمان تصمیم گرفت کاظم دارابی را پس از تحمل ۸ماه حبس، بهعنوان عنصر نامطلوب از آلمان اخراج کند. اما در معامله فاشیسم آخوندی با دولت وقت آلمان، دارابی اخراج نشد و تا سال ۱۳۷۱ در آلمان باقی ماند و در بسیاری از عملیات تروریستی، از جمله کشتار و ترور در میکونوس در آلمان حضور داشت.
سرانجام سه روز بعد از دستگیری کاظم دارابی و با مشخص شدن ارتباطش با وزارت اطلاعات نظام ولایت فقیه و واحد برونمرزی سپاه پاسداران پای رژیم آخوندی به یکی از جنجالیترین پروندههای قضایی تاریخ آلمان باز شد.
محاکمه قاتلان در آلمان
یک دادگاه آلمان در پیگیری این پرونده حکم داد که رژیم ایران مسئول قتل سه رهبر کرد ایرانی و مترجم آنها بود. قاضی فریتهوف کوبش در نتیجهگیری محاکمه اعلام کرد: “رهبری سیاسی ایران دستور این جنایت را صادر کرد.” و افزود، “آنها این تصمیم را گرفتند تا منظور اینکه یک صدای مخالف را ساکت کنند. این یک اقدام رسمی تسویه است که بدون قضاوت دستور آن داده شده.”
دادستان برلین تقصیر را مستقیماً به گردن رئیسجمهور وقت ایران علیاکبر هاشمی رفسنجانی و علی خامنهای انداخت.
سیاست مماشات قاتلان را آزاد کرد
آنگلا مرکل صدراعظم آلمان، قاتلان میکونوس را بهرغم اینکه آنها احکام حبس ابد گرفته بودند در سال ۲۰۰۷ آزاد کرد و فقط سفیرش را برای مشاوره فراخواند.. همزمان بسیاری کشورهای اروپایی روابط دیپلماتیک خود را با رژیم ایران قطع کردند ولی فقط چند ماه بعد، مجدداً آن روابط را برقرار کردند.کاظم دارابی بهمحض برگشتن به ایران، توسط مقامات ارشد وزارتخارجه مورد استقبال قرار گرفت. رژیم یک مرسدس و جایزه نقدی به مجرم دیگر که قبل از دستگیر شدن فرار کرده بود، اعطا کرد.
واقعه کشتار در رستوران میکونوس، یکی از دهها جنایتی است که توسط رژیم فاشیستی ایران و بدستور خامنهای صورت گرفته که در اثر سیاست مماشات به آن پرداخته نشده است و یا با همدستی با آخوندها، قاتلان دستگیر شده را هم به ایران فرستادهاند. این پرونده و مابقی پروندههای جنایت خامنهای و عواملش همچنان باز است و تا حسابرسی و دادخواهی از قربانیان آن بسته و فراموش نخواهند شد.